Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otórz mam problem z profesja na serwerze pandora mt2 mam tam woja 99 body/mental ;))) i teraz chce sie was poradzić czy grac mentalem czy bodym.To tak gralem na poczatku bodym ale cienko szlo bo moze i dlatego ze mialem slabe eq :) wiec zmieniłem na mentala i powiem wam lepiej szło.Poradźcie daje + lub - i 5 oczywiście.

Opublikowano

Według doświadczenia... jeśli ogarniesz to graj Mentalem, lecz ja polecam Bodziaka. Gram nim od początków kiedy zaczynałem, czyli jakieś 5 lat temu. Ogólnie łatwo się nim gra i wgl.

Opublikowano

Jezeli nie potrafisz grac to zadna klasa nie bedzie ci sie dobrze grac. Body jest najgorsza postacia pod wojny za to lepsza w pvp natomiast mental zajebista postac do walk grupowych i nie najgorszy w pvp.

Opublikowano

Wydaje mi się że mental jest lepszy. Może i jest wolny ale jest silny i potrafi utrzymać duży spot.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nawiązując do kolegi wyżej to równie dobrze Body ze słabym ekwipunkiem utrzyma spot jeśli będzie z buffem, a na dodatek szybciej ubije... ta postać będzie pod pvp czy do expa?

Opublikowano

Zależy kto co lubi. Ja bym wolała grać mentalem i zawsze na PL nim grałam. Bodiego jako dropa używałam. Body ze słabym ekwipunkiem nie utrzyma spotu, prędzej mental, no chyba, że ma dobrze rozwinięte skille. Jak ktoś lubi łazić i się bawić to body, jak ktoś woli mniej męczącą grę to mental i tyle.

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...